onsdag 29 februari 2012

Banana Cupcakes

150 g smör
1½ tekopp eko-rörsocker
2 ägg
4 msk sur grädde eller gräddfil
3 mosade övermogna bananer
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
2 tekoppar vetemjöl

Gräddas i 175C i 20-25 minuter. Låt kallna under bakduk.

Frosting:

Smält 250 g vit choklad i mikrougn och rör ner en burk
philadelfiaost. Tillsätt en tesked vaniljsocker och 2 dl siktat
pudersocker. Rör om väl och låt smeten kallna en stund i
kylskåp. Sätt sedan smeten i en spritspåse och dekorera
och strössla cupcakesen efter behag.

Det går fint att frysa ner halva satsen och göra endast halva
satsen frosting, så har man färdigbakat till en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar